MSD

Onze missie

Vernieuwende producten en diensten leveren die mensenlevens redden en verbeteren en tegemoetkomen aan de wensen van onze klanten in de gezondheidszorg. Gezien worden als een geweldige plek om te werken en investeerders een goed rendement bieden.

 

Onze visie

Met innovatieve geneesmiddelen, vaccins, producten en diensten maken we een verschil in het leven van mensen en dieren over de hele wereld. Onze ambitie? Het beste gezondheidsbedrijf ter wereld te zijn en ons in te zetten voor baanbrekende innovaties en oplossingen voor een betere gezondheid van mens en dier. In samenwerking met partners verbeteren we de kwaliteit en doelmatigheid van de zorg en de toegang tot goede zorg – in het westen, maar ook in ontwikkelingslanden.

 

Waar we voor staan

Superieure innovatie in wetenschap en gezondheidszorg, met nadruk op medische behoeften waar nog niet in is voorzien. Focus op resultaten voor patiënten en inspelen op wensen van zorgverleners. Inzet voor betere toegang tot onze geneesmiddelen en vaccins en betere gezondheidszorg overal ter wereld.

link: http://www.msd.nl